Andrea

andrea

Plakát

andrealogo n

Skype

Hívj skype-on!

Facebook

facebook

KISMAMA MASSZÁZS - TERHES MASSZÁZS - VÁRANDÓS MASSZÁZS

 

A kismamákat számos országban a terhesség egész időtartama alatt maszírozzák, sőt a masszázst még fogantatási céllal , a temékenység növelése érdekében is alkalmazzák. 

 

A terhesség általában egy nő életének legszebb és ezzel együtt kihívásokban leginkább bővelkedő időszaka. A hormonális és élettani változások a női szervezetben kellemetlen érzéseket okozhatnak, ezért választják egyre többen a kismama masszázst, mint a terhességet kísérő kényelmetlenségek biztonságos és hatékony ellenszerét.  

 

 

Kismama masszázs - Terhes masszázs - Várandós masszázs

A terhesség alatt végzett masszázsnak számos előnye van :

- gerinctartás javítása

- enyhíti a stresszt

- csillapítja a fájdalmakat

- növeli az izmok rugalmasságát

- enyhíti a fejfájás okozta feszültséget

- segíti a káros anyagcseretermékek kiválasztását

- enyhíti a székrekedést, gyomorégést, haspuffadást

- csökkenti a kóros folyadékvisszatartást, ezáltal segít kiüríteni az oedémákat

- oldja az izomgörcsöket, izomcsomókat

Az általam ajánlott kezelést jószívvel ajánlom a betöltött 12. héttől egészen a szülésig, sőt még utánna is. 

Az egyre jobban előre domborodó pocak egyensúlyozására a derék tájéki homorulat jelentősen fokozódik. Emiatt a kismamák medence-gerinc találkozási pontja átmenetileg a fiziológiás tartástól nagymértékben eltér, túlterhelődik.

Igyekszem kellemes környezetet biztosítani, hogy ellazulhass és kikapcsolódhass nálam, mindezt kellemes meleggel, lágy, halk relaxációs zenével, aromaterápiával, párnákkal érem el.

A masszázs történhet kényelmes oldalfekvésben vagy lovaglóülésben székre támaszkodva is kinek hogyan kényelmes. A kezelés lágy, simogató mozdulatokkal történik. Ezek a lágy érintések lehetővé teszik a szabad energia-áramlást, és egyben a születendő magzatnak szóló finom gondoskodást.  Illóolajat használva, hosszú körkörös mozdulatokkal finoman átdolgozzuk a lábakat, karokat, oldalra fekve pedig a hátat a farizmot és a csípőt, a masszázst kényeztető arcmasszázs zárja le.
Általában hetente egyszeri kezelés ajánlott, ha igény van rá, akár hetente kétszer is alkalmazható.

A masszázs ideje : 60 perc , ára : 4 500.- Ft  (nyaktól bokáig )

                      vagy 90 perc, ára :  7 500.- Ft   (tetőtől talpig )

 

Szülés utáni hasmasszázs !

A szülés utáni hasmasszázs nagyon fontos, rendszeresen végezve elősegíti a vérkeringés javítását, csökkenti a nyirokfolyadék felhalmozódását és felfrissíti az izmokat és a bőrt.

Gyermekvárás ideje alatt testünk sajátos módon kezd működni. Szinte bűntudatként éljük meg, hogy alakunk megváltozik, bőrünk elvékonyodik, hiszen mindanyijan szeretnénk gyermekünk világrajötte után is vonzó szép nők maradni.Így kulcskérdéssé válik súlyunk mértéktelen gyarapodása, a túlsúly problémája. Persze a terhesség ideje alatt szóba se jöhet diéta, vagy bármely kezelés melynek súlycsökkentő hatása lenne. Azonban gyermekünk megszületése után, már a szoptatási időben van lehetőség a felesleges kilóktól, a striáktól  való megszabadulásra.

Hívj, vagy írj, hogy segíthessek és kényeztethesselek :

+3630/ 467 - 0747

Email:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

https://www.facebook.com/andreamasszazskaposvar/

 Rédli Andrea

okleveles kismama -, kisbaba-, és kisgyermek masszőr

741

KÍVÁNOM, HOGY BOLDOG LÉGY !!!