Masszázs fajták

Egésztest-, hát-, láb-, kar-, arc-, talpmasszázs

Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik, mert az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul.

Kismama masszázs - Terhes masszázs - Várandós masszázs

A hormonális és élettani változások a női szervezetben kellemetlen érzéseket okozhatnak, ezért választják egyre többen a kismama masszázst, mint a terhességet kísérő kényelmetlenségek biztonságos és hatékony ellenszerét. .

Kisgyerek masszázs

A kisgyermek masszázs 1 éves kortól kb. 14 éves korig ajánlott. A gyermekek szeretik a masszázst. Jóleső, nyugtató hatással van rájuk.

Nyirokmasszázs - Méregtelenítő masszázs

A technika lényege, hogy a szervezet immunrendszerére, és a szervek, szövetek között felhalmozódott méreganyagokra a nyirokpályákon keresztül hatunk. Ennek hatására a szervezetben lévő méreg és salakanyagok intenzívebben kiürülnek, és a szervezet védekezőképessége felerősödik.

Alakformáló masszázs - Fogyasztó masszázs

Napjainkban szinte népbetegség az elhízás. A magyar lakosság több mint fele küzd a fölösleges kilók ellen. A fogyasztómasszázs fájdalommentes, és speciális, zsírégető, természetes olajjal történik.

Cellulit - narancsbőr elleni masszázs

A cellulitisz a kötőszöveti rostok leépülésének eredményeként jön létre. Ezt a leépülést a vérkeringés helyi romlása idézi elő. A cellulitisz ott jön létre, ahol nem megfelelő a vérkeringés. Kialakulása még inkább lassítja a vér áramlását.

Hívj, vagy írj, hogy segíthessek és kényeztethesselek!

Rédli Andrea

masszőr