Alakformáló masszázs - Fogyasztó masszázs

Napjainkban szinte népbetegség az elhízás. A magyar lakosság több mint fele küzd a fölösleges kilók ellen. Miért? Azért mert jó enni. Kellemes érzéssel tölt el minket, ha jól telekajálhatjuk magunkat. És pont ebben rejlik a veszély. Mivel jó, ezért rá lehet szokni. Pont úgy mint a cigarettára, vagy a kábítószerre. Talán furcsa -első hallásra- az evést a kábítószerezéshez hasonlítani, de ha belegondolsz, látni fogod mennyire igaz. Persze emellett mindenki szeretne jól kinézni, mások előtt csinosnak látszani, elérni az áhított, kívánt alakot. Ez csak úgy sikerülhet, ha komolyan magadba nézel és meghozod a döntést, hogy változtatni akarsz.

Abban az esetben ajánlom tehát a fogyasztó masszázst, ha a döntést már meghoztad.
Én a döntésed kivitelezésében tudok a segítségedre lenni, de tudnod kell, nélküled nem fog sikerülni.

A fogyasztómasszázs fájdalommentes, és speciális, zsírégető, természetes olajjal történik.

Az alakformáló – fogyasztó masszázs fokozza az elzsírosodott területek vérellátását, ezáltal beindítja a zsírégetést, optimalizálja a vízháztartást és fokozza a bőr regeneráló képességét.

A fogyasztómasszázs legfőbb célja a véráram cirkulációjának helyreállítása a zsírsejtek területén, illetve a zsíros réteg területének a csökkentése és a bőr rugalmasságának helyreállítása.

Intenzív, speciális masszázsfogások segítségével a zsírsejtek tartalmát a kiválasztó rendszer irányába mozdítjuk el a súlyfelesleggel rendelkező területekről.

Az általam a maszírozáshoz használt olajok, krémek mind bevizsgált, allergénmentes, kereskedelmi forgalomba-hozatali OÉTI engedéllyel rendelkező termékek !

Egy kúra 15-20 alkalmat jelent. ( problémától függően, heti három alkalommal )

A kezelés ideje előtt 1 órávál már ne étkezz !

Többfajta lehetőség közül választhatsz, kinek ideje, problémája, pénztárcája szerint összeválogatva.

 • Csak fogyasztó masszázs:
  időtartama 30 perc , ez a has, fenék, combok elöl-hátul maszírozását jelenti speciális olajjal.
  Ára : 7 500.- Ft / alkalom
 • Fogyasztó masszázs és ionos-ultrahangos mélymaszírozás :
  ez ugyanaz a 30 perces masszázs mint a fent leirtak, csak még + 30 perc ionos-ultrahangos mélymaszírozó kezelés ( 2-3 cm mélyen beleviszi a bőrbe a hatóanyagokat, így gyorsabb, sikeresebb és látványosabb az eredmény )
  Időtartama : 30 perc + 30 perc = 60 perc
  Ára : 11 000.- Ft / alkalom
 • Fogyasztó masszázs megnövelt idővel:
  Időtartama : 60 perc
  Ára : 15 000.- Ft /alkalom
 • Fogyasztó masszázs megnövelt idővel + ionos -ultrahangos mélymaszírozás:
  Időtartam : 45 perc fogyasztó masszázs + 30 perc ionos- ultrahangos mélymaszírozás
  Ára : 15 000.- Ft / alkalom

A kezeléseket igénybe lehet venni csak egy testrészre is ( pl. has, vagy csak combok ), ilyenkor a teljes idő arra a testrészre irányul. Erőteljesebb, gyorsabb hatás !

A kezelésekre jó lenne, ha tudnál hozni valamilyen sztreccs anyagu nadrágot vagy felsőt, vagy szauna nadrágot, lényeg, hogy szorosan a testhez símuljon és hőt generáljon.

Az általam alkalmazott speciális olaj, akkor fejti ki legjobban a hatását, minnél melegebben van tartva, ezért kell ez a ruha.

Ha csak egy testrésszel van problémád, akkor folpackkal én is be tudlak tekerni, de a teljes testfelületre ( has, combok elöl-hátul, fenék ) nem alkalmazható, mert nem tudod a dolgodat elvégezni.
A kezelés ideje alatt naponta 2- 3 liter folyadék fogyasztása javasolt, ami lehet szénsavmentes ásványvíz, méregtelenítő tea.

Tartózkodj az édesség és az alkohol fogyasztásától és 18 óra után már nincs étkezés, sem nasi.

A kezelés ideje alatt sokat beszélgetünk, személyre szóló tanácsokkal látlak el, hogy a siker garantált és tartós legyen.

A masszázs tökéletes kikapcsolódás testnek és léleknek kellemes  környezetben, relaxációs zenével !

 
Lepje meg szeretteit, barátait, ismerőseit exkluzív kivitelű
MASSZÁZS AJÁNDÉKUTALVÁNYAL !