Nyirokmasszázs - Méregtelenítő masszázs

A technika lényege, hogy a szervezet immunrendszerére, és a szervek, szövetek között felhalmozódott méreganyagokra a nyirokpályákon keresztül hatunk.
Ennek hatására a szervezetben lévő méreg és salakanyagok intenzívebben kiürülnek, és a szervezet védekezőképessége felerősödik.

Alkalmazása ajánlott :

  • Lábdagadás vagy a szervezetben, végtagokban előforduló pangó víz esetén (vízhajtó szedése nem oldja meg a problémát).
  • Egészséges emberek számára is javasolt betegségmegelőzésre, regenerálódásra.
  • Kismamáknak szülés után.
  • Alakformáló, és cellulitisz kezelő technikák előtt bevezető kezelésként is ajánlott. 

A nyirokmasszázs nem az izomzatot maszírozza. A nyirokrendszer stimulálásáról szól.

A nyirokerek éppen úgy behálózzák testünket, mint az érrendszer.

A nyirokerekben lévő nyirok folyadékot a kivezető pontokra tereljük, ezáltal folyamatosan kiürül a szervezetből, újratermelődik, vagyis lecserélődik.

Nem a hagyományos értelemben vett masszázsok közé tartozik. Vérkeringést, nyirokkeringést javító, és immunrendszert aktiváló hatását többféle probléma esetén is felhasználhatjuk.

Ez a sajátos technika felfokozza a nyirokáramlást, és a vérkeringést. A kezelés hatására felgyorsul a vérkeringés is, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A felgyorsult keringés következtében erősödik a szervezet méregtelenítése, zsírégetési folyamata. Beindul a súlyvesztés, fogyás.

Megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát, a bőr feszesebb lesz. A petyhüdt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását az egész testen egyaránt segítheti.

A felfokozott nyirokkeringés nemcsak a kezelés időtartama alatt áll fenn, hanem a következő napokban is folytatódik. Ezért fontos, hogy a kúra egész ideje alatt növeljük a folyadékfogyasztásunkat.
Napi 2- 3 l (lehetőleg szénsavmentes) ásványvíz elfogyasztására mindenképpen szükségünk lesz. Így tudjuk támogatni nyirokrendszerünket a salakanyagok elszállításában.

A kezelés kúraszerűen javasolt : 15 – 20 alkalom heti két kezelés javasolt

  • Időtartam: 45 perc ára :  8 000.- Ft/alkalom
  • Időtartam : 60 perc ára : 11 000.- Ft/alkalom

A masszázs tökéletes kikapcsolódás testnek és léleknek kellemes  környezetben, relaxációs zenével !

 
Lepje meg szeretteit, barátait, ismerőseit exkluzív kivitelű
MASSZÁZS AJÁNDÉKUTALVÁNYAL !